Petar Škorić (HDZ): U Splitu je poražena ljevica

Škorić je rekao da će o oblikovanju koalicije potrebne za stvaranje većine za donošenje odluka raspravljati nakon što budu poznati službeni rezultati izbora

Predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić u noći s nedjelje na ponedjeljak izjavio je da je na lokalnim izboru u tom gradu poražena ljevica te da će on kao budući predsjednik Gradskog vijeća najprije rješavati problem usvajanja gradskog proračuna za 2017.


“Najprije ćemo konstituirati Gradsko vijeće i u roku od 90 dana usvojiti gradski proračun za 2017. kako bi grad mogao normalno funkcionirati,” rekao je Škorić kojeg je nositelj HDZ-ove liste za splitsko Gradsko vijeće i kandidat za gradonačelnika Andro Krstulović Opara najavio kao novog predsjednika Gradskog vijeća.

S obzirom da splitsko Gradsko vijeće krajem 2016. nije prihvatilo proračun za 2017. Vlada je za povjerenicu Splita imenovala Branku Ramljak.

Škorić je rekao da će o oblikovanju koalicije potrebne za stvaranje većine za donošenje odluka raspravljati nakon što budu poznati službeni rezultati izbora. “Nikoga nećemo smatarti protivnikom, a razgovarat ćemo sa svima koji uđu u gradsko vijeće i svatko je dobrodošao tko prihvaća naš program razvoja Splita,” kazao je Škorić.

Po njegovim riječima na ovim je izborim ljevica u Splitu poživjela težak poraz. “Ljevica je u Splitu na ovim izborima potučena i Split je vraćen izvornim hrvatskim vrijednostima,” kazao je Škorić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0