U subotu navečer krenula je prava splitska božićna bajka u sklopu restorana Perivoj. Adventska događanja sinoć su krenula u brojnim gradovima i mjestima Dalmacije, pa tako i u Splitu. Vremenske prilike poslužile su organizatore pa ne samo da je izostala kiše, nego je i bura učinila početak adventskih zbivanja ljepšim.

Živo je sinoć bilo na Rivi i u Đardinu, no nema sumnje da je Perivoj bio jedna od najposjećenijih adventskih lokacija protekle večeri.
Restoran-kavana Perivoj i ove godine postaje Božićni grad! Večeras s DJ Solom počinje njihov adventski program, bit će zanimljivo na “kućicama” smještenim u atraktivnom prostoru koji se lani pokazao kao pun pogodak!

Više kućica

Za razliku od prošle godine, posjetitelje su sada dočekale 6+1 šank “kućica” (Caffe bar Sanctuary) koje, među ostalim, gostima nude i zimske koktele. Ove je godine božićna priča iz Perivoja još je atraktivnija.

Novosti su Imotska kućica, Koktel šank kućica i kućica kultnog kafića Modesty. U Imotskoj kućici zavičajnog imena posjetitelji mogu naručiti specijalitete imotskog kraja – od hrane i pića, imotskog vina, raznih rakija, domaćih kobasica, imotskog pršuta. Mirisi Zagore usred Splita neodoljivi su bili mnogima. Staru “gardu” čine Velvet Christmas House, Jinge bell house, Toxic kućica te Ho ho ho kućica.

Advent u Perivoju u nedjelju nastavlja Dječjom radionicom uz Čarobne animatora u 11 sati. Navečer slijedi nastup Pink panther banda i DJ Pece.

U nastavku pročitajte cijeli program:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime