Pauletić: “Bravo za Dalića i reprezentativce jer nisu klečali u znak podrške pokretu Black Lives Matter”

"Interesantno, niti jedna kamera nije prikazala nekog našeg igrača u tom trenutku! Kasnije sam vidio na fotografiji: nitko od Hrvata nije klečao", poručio je Pauletić

Robert Pauletić komentirao je detalj vezan uz prijateljsku utakmicu koju su, kao posljednju pripremu za Euro, odigrale nogometne reprezentacije Hrvatske i Belgije.


Naime, Pauletić je pohvalio Dalića i reprezentativce koji za razliku od belgijskih kolega nisu kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“NAŠI NISU KLEČALI.
Gledam prijateljsku nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije. Prije početka intonirane su himne, a onda su Belgijanci kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter.

Interesantno, niti jedna kamera nije prikazala nekog našeg igrača u tom trenutku! Kasnije sam vidio na fotografiji: nitko od Hrvata nije klečao! Kamermani to nisu htjeli prikazati, vjerojatno su dobili takve upute.

Ovom bih prilikom izrazio podršku Daliću i momcima za takav potez. Ne vidim zašto bi se sportaši uopće miješali u politiku (uostalom, zar nije FIFA proklamirala zabrane političkih gesta i svrstavanja?). Još manje vidim zašto bi Hrvati klečali za nekakav pokret iz SAD! Ako Belgijanci, Englezi i drugi hoće klečati, to je njihova stvar”, stoji u Pauletićevoj objavi.


Moja reakcija na članak je...
Vau
184
Haha
8
Hagić
10
Hmmm
2
Plač
10
Grrr
15
Molim?
15

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime