Pas ugrizao dijete, a vlasnica odbila dati podatke da li je pas cijepljen protiv bjesnoće

Majka djeteta apelira na vlasnicu psa da ne otežava dodatno situaciju i da se dijete ne cijepi bespotrebno protiv bjesnoće

Prekjučer, 08.08., navečer u psećem parku na Blatinama u Splitu 12-godišnjaka je ugrizao pas. Prema riječima majke, ugriz nije bio strašan, ali pojavio se jedan problem. Naime, vlasnica psa je odbila kazati majci je li pas cijepljen protiv bjesnoće. Stoga će dijete morati uzimati cjepivo u četiri navrata tijekom mjesec dana.


– Prekjučer, 08.08., sina mi je u psećem parku na Blatinama, Split, ugrizao pas. Ugriz nije strašan, rana je očišćena na hitnoj pomoći na koju je dijete odvedeno odmah. Međutim, vlasnice psa odbile su mi dati podatke o psu i ne znam je li pas cijepljen protiv bjesnoće ili nije. Kako nemamo to saznanje, sin će mi, počevši od sutra, 11.08 početi dobivati cjepivo protiv bjesnoće. Četiri cjepiva u mjesec dana. Budući da ne znam na koji način bi došla do njih, molim vas da mi pomognete objavom, gospođe se možda osvijeste i dostave knjižicu cijepljenja psa, tako da se dijete od 12 godina ne cijepi bespotrebno. – napisala je majka, Nera Perišić Letica u svojoj poruci te ostavila broj mobitela(099 828 5320) ukoliko netko ima saznanja o psu i vlasnici.

S cijelim slučajem je upoznata i policija jer bilo potrebno posjetiti Hitni kirurški odjel.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0