PARKET IZ 1997. IDE U POVIJEST “Žuti” igraju tri domaće utakmice, paket ulaznica samo 50 kuna!

Grgurević i momčad fokusirani su na prvu koja je na rasporedu, a to je Rogaška


Foto: Renato Pezzi

Kreće serija od tri domaće utakmice Splita, u četvrtak u 18 sati na Gripe u sklopu 9. kola Druge ABA lige stiže Rogaška, u subotu Hermes Analitica, a u utorak gosti “Žutih” su Helios Sunsi.


Bit će to posljednje utakmice na starom parketu, koji je postavljen 1997. godine. Nakon utakmice s Heliosom, već istu večer započinju radovi koji bi trebali biti gotovi u najkraćem mogućem roku. Tim povodom, pod nazivom “Adio stari parket” KK Split je u prodaju pustio paket ulaznica za sve tri utakmice po cijeni od 50 kuna.

Marčinković nije trenirao par dana, Vrgoč ima problema s leđima, Kalajžića i dalje nema, ali sve su to stvari koje su tijekom sezone neizbježne. Nema traženja isprika, svi koji se skinu u dres su tu, o tome ne trebam puno pričati – rekao je Splitov trener Ante Grgurević.

Tri domaće utakmice, nakon pobjede u Šibeniku, lijepa su prigoda “Žutima” za pozitivni niz. Grgurević i momčad fokusirani su na prvu koja je na rasporedu, a to je Rogaška.

– Rogaška već tri godine igra u nizu na visokom nivou, odlični su šuteri, dosta šire, igraju košarku koja je danas aktualna. U dobrom su nizu, pobijedili su i u Nikšiću, ali mi igramo kući i želimo pobijediti. Koncentrirani smo na utakmicu, moj stav je da u svakoj utakmici moramo imati isti pristup – kazao je Grgurević.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime