Pametno odgovorilo Škoriću: Tko šalje SMS poruke s brojevima HDZ-ovih lista?

Stranka Pametno je poznata po tome da se zalaže za poštivanje zakona i uvođenje reda, pa je na vrijeme ukinula i oglase uoči predizborne šutnje

Čelnik splitskog HDZ-a Petar Škorić, danas je optužio stranku Pametno kako krši predizbornu šutnju. Iz stranke Pametno su odgovorili priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:
– Stranka Pametno ne krši predizbornu šutnju niti je ostavila oglase na društvenim mrežama i portalima, kako je to danas izjavio HDZ-ov predstavnik Petar Škorić.

Gospodine Škoriću, primjećujemo nervozu i paniku u Vašim redovima. No, ne budi nam teško, nazvali smo čak i RTL-ove predstavnike, da vidimo je li se negdje dogodila neka greška s njihove strane. Međutim, i oni su nam potvrdili kako je njihov sustav, na naš zahtjev, ugasio sve oglase u petak u 23.59 sati, kako i zakon nalaže. Stoga Vam samo možemo poručiti: ili počistite memoriju u mobilnom uređaju, ili nemojte pričati neistine. Ali, da i mi Vas nešto pitamo, tko šalje SMS poruke s imenima i brojevima lista Vaših kandidata stanovnicima Žrnovnice? I mi smo ga dobili, pa ćemo ga proslijediti i Gradskom izbornom povjerenstvu – komentirala je predsjednica stranke Pametno i kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Marijana Puljak Škorićevu izjavu o predizbornoj šutnji.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0