Pametno: Čuvajmo našu Zemlju jer ne postoji “Planet B”!

Predstavnici stranke Pametno organizirali su danas sadnju triju stabala ( kostele/košćele) u tri splitska kvarta

Foto: Dalmacija Danas

Povodom Dana planeta Zemlje, koji se svake godine obilježava 22. travnja, predstavnici stranke Pametno organizirali su danas sadnju triju stabala ( kostele/košćele) u tri splitska kvarta.


– Ovime želimo skrenuti pažnju kako su klimatske promjene uzrokovane ljudskim djelovanjem realan i velik problem. Kako bismo našoj djeci ostavili zdravi planet, a istovremeno održali naš način života i osigurali održivi razvoj za daljnji napredak civilizacije, EU mora biti vodeća sila svijeta u rješavanju problema klimatskih promjena, zdravlja mora i oceana te očuvanja okoliša – naglasili su članovi stranke Pametno.

Tako je Split od danas bogatiji za tri nova stable koja se nalaze u Biogradskoj ulici na Žnjanu, u Ostravskoj na Mertojaku te u kotaru Lovret, pored zgrade I. policijske postaje.

Sadnja ovih stabala je njihov simboličan doprinos zelenom planetu, a riječ je o sada već tradicionalnoj, četvrtoj po redu akciji.

– Stanovnici smo Splita, regije, Hrvatske, Europe i planete Zemlje. Svojim djelovanjem ne utječemo samo na ljude u svojoj blizini, već na sav život na planeti. Zato čuvajmo našu Zemlju jer ne postoji “Planet B”! – zaključili su splitski članovi stranke Pametno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime