Odabir pedijatra za dijete jedan je od prvih izazovnih roditeljskih zadataka. Želite biti sigurni da je vaše dijete u sigurnim i stručnim rukama, a istovremeno želite pronaći i ugodnu te pristupačnu osobu.

No, u donošenju konačne odluke mogao bi vam pomoći portal najdoktor.com koji je već šesti put objavio listu najboljih liječnika po izboru pacijenata, a među njima su i pedijatri iz nekoliko gradova u Hrvatskoj.

Do ocjene se dolazi temeljem ukupnog broja komentara pacijenata, odnosa broja pozitivnih i negativnih komentara te kvalitete samih komentara. Kako ističu na ovom portalu, neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir, baš kao ni komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje zato što u mnogim slučajevima liječnici ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijenata.

Prema tome, najbolji pedijatri u Hrvatskoj za 2019. godinu su:

Danijel Kardoš – Belišće

Vladimir Franković, Marija Spajić – Karlovac

Dinka Belobrajić – Kraljevica

Jadranka Petrović-Schneider, Jadranka Arambašić, Bojana Petrov-Križanović – Osijek

Tatjana Ravnić-Bunčić, Mirna Milevoj-Ražem – Pula

Madlen Mihalić, Neven Čače, Sanjin Kilvain, Gordana Tomašić-Čubranić – Rijeka

Luka Stričević, Tamara Bošnjak, Snježana Kapor-Jeričević, Meira Kraus, Dubravko Matić, Blanka Labura – Split

Ilonka Artuković – Samobor

Ružica Vasari-Talanga, Kornelija Kovač – Velika Gorica

Davorka Vitlov-Čirjak – Zaprešić

Milana Smiljanić-Gaberšnik, Ivanka Bilonić-Čović, Jasenka Šprem, Ivona Brbora, Ana Balažin-Vučetić, Mirjana Tomčić, Erina Leona Cetinić, Đurđica Šešo-Šimić, Stipe Čular, Sandra Vukšić, Oskar Lučev, Oleg Jadrešin, Milivoj Jovančević, Metka Regan, Marinka Marić, Lidija Sekulović-Uzelac, Iva Palčić, Dubravka Petrašević, Diana Puževski, Arnes Rešić, Andrea Kostinčer-Pojić, Andrea Cvitković-Roić – Zagreb

Neki od ovih liječnika i prošle su se godine našli na ovom laskavom popisu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime