Ove nedjelje Gripe u ritmu sambe

Pilot program održat će se u maloj dvorani ŠC Gripe od 10-14 sati, a natjecanje parova u standardnim i latinoameričkim plesovima, kao i obično, od 15-19 sati

Dvadesetu godinu zaredom, prva nedjelja lipnja je na splitskim Gripama rezervirana za ljubitelje plesa. U organizaciji plesnog kluba Mirela održava se tradicionalni turnir u standardnim i latinoameričkim plesovima.


Dvadeset godina smo izdržali organizaciju ovog turnira na Gripama. Uz standardne i latinoameričke plesove, ove godine, kao i lani, imamo jednu novinu. U Hrvatskom sportskom plesnom savezu razvili smo u zadnjih godinu dana odličan pilot projekt, natjecanje pojedinaca, grupa i formacija. Tako smo se konačno vratili na onu lijepu brojku otprije nekoliko godina i na Gripama će se natjecati oko 400 plesača i plesačica, rekla nam je Mirela Tudor iz plesnog kluba Mirela.

– Pilot program održat će se u maloj dvorani ŠC Gripe od 10-14 sati, a natjecanje parova u standardnim i latinoameričkim plesovima, kao i obično, od 15-19 sati. U pauzama će nastupiti djeca PK Mirela, čiji se show program očekuje s jednakim nestrpljenjem kao i glavni dio turnira. Završavamo do 19 sati uglavnom radi naših gostiju. Dolazi nam dosta klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, iz svih krajeva Hrvatske pa im izlazimo ususret da se mogu u neke “pristojne” sate vratiti kući. Natjecanje je ugodno za gledati, pozivam sve ljubitelje plesa da nam se pridruže – poručila je Mirela Tudor.

Mala, ali vrijedna i dobro uigrana ekipa potrudila se i ove godine na Gripe dovesti pravi plesni spektakl. Svi koji vole ritam valcera, sambe i ostalih standardnih i latinoameričkih plesova doći će na svoje. Kao i u proteklih 19 godina, na tribinama će se vjerovatno naći i neki koji će ih tek zavoljeti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0