Otvorene prijave za volontiranje na 22. Splitskom filmskom festivalu

"Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika festivala" - poručuju organizatori

– Otvorene su prijave za volontiranje na 22. Splitskom filmskom festivalu, koji će biti održan od 9. do 16. rujna 2017. godine. – poručuju organizatori festivala čije priopćenje prenosimo u cijelosti.


– Uz organizatore STFF-a i popratne službe, veliki angažman u realizaciji različitih aktivnosti, svake godine dolazi i od brojnih volontera. Nova ekipa, skupa s volonterima koji već godinama rade na STFF-u, imat će priliku za upoznavanje s raznim segmentima zahtjevne festivalske organizacije, koja predstavlja poseban izazov za ljubitelje sedme umjetnosti. Volontiranje na Splitskom filmskom festivalu jedinstvena je prilika za nove kontakte, kao i upoznavanje stranih i domaćih sudionika festivala.

Budite dio festivalske ekipe i uključite se u jednu od naših službi: Hospitality (zadužena za domaće i međunarodne goste), Press (press i predstavljanje programa – društvene mreže), Tehnička služba (prijem kopija, projekcije filmova) te Ostalo (drugi važni poslovi vezani za realizaciju Festivala).

Punoljetnost je uvjet, a poželjno je poznavanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Položen vozački ispit B kategorije je prednost, ali nije uvjet.

Prijave se šalju mailom na info@splitfilmfestival.hr, a rok za prijave je 1. rujna 2017.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0