Otuđena klupa za odmor na Turskoj kuli je pronađena i vraćena na staro mjesto

Nepoznati počinitelji su prije nekoliko dana otuđili jednu od 6 novih klupa koja gleda na Kaštelanski zaljev

Nepoznati počinitelji su prije nekoliko dana otuđili jednu od 6 novih klupa koje su na Turskoj kuli postavili djelatnici Parkova i nasada. Klupa je doslovno bila iščupana s betonskim postoljem i odnesena te skrivena u zapuštenom dijelu sjevernog dijela parka koji se nalazi u privatnom vlasništvu.


Neki od posjetitelja parka je šetajući slučajno primjetio lokaciju otuđene klupe te je slučaj prijavio GK Lovret, Parkovima i nasadima i Komunalnom redarstvu koji su zajedničkom akcijom “oteli” otuđenu klupu, vratili je i ukopali je na svoje prijašnje mjesto.

Klupe koje su Parkovi i nasadi postavili na Turskoj kuli klupe služe posjetiteljima parka za odmor uz lijepi pogled na Split i njegovu okolicu.

Otuđena klupa je posebno omiljena posjetiteljima jer se nalazi na najljepšoj lokaciji parka s pogledom na Kaštelanski zaljev, Marjan, nogometni stadion Hajduka, bazene itd.

– Dok građani s nestrpljenjem čekaju na cjeloviti projekt o Turskoj kuli sa sportsko-rekreacijskim sadržajima (nešto slično poput Žnjana ) nadamo se i molimo sve posjetitelje da se s pažnjom odnose prema svim sadašnjim sadržajima i djelovima Turske kule kako bi posjetitelji mogli i dalje uživati u ljepotama najvećeg i najljepšeg parka u Splitu, poručio je dr. Joško Kalilić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0