Otac i sin hitno operirani u Splitu: Gorivo i solarni uređaj uzrokovali eksploziju na gumenjaku koji je potom izgorio

Otac (50) i sin (18) koji su jučer stradali u požaru koji je planuo na gumenjaku u uvali Mirine u Grebaštici i dalje su u teškom stanju, te su nakon hitne operacije smješteni na jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Split, doznaje se u splitskoj bolnici

Otac i sin sinoć zadobili su teške ozljede prilikom požara na gumenjaku nakon čega su prebačeni u KBC Split gdje su hitno operirani, javlja ŠibenikIN.


– Pacijenti su sinoć hitno operirani, a u ovom trenutku nalaze se na jedinici intenzivnog liječenja. Kod opeklina je stanje teško pretpostaviti tako da ćemo vidjeti kako će se situacija dalje razvijati – kazao nam je dr.sc. Ivan Utrobičić, predstojnik Zavoda za plastičnu, rekonstrukcijsku, estetsku kirurgiju i opekline KBC-a Split.

Kako doznajemo u šibenskoj policiji, požar je na gumenjaku šibenskih tablica planuo u 15,15 sati u uvali Mirine u Grebaštici, a u tom trenutku na njemu su se nalazile dvije osobe. Prema izjavi 50-godišnjeg vlasnika, do požara je došlo jer je tom prilikom iz rezervoara curilo gorivo, dok je 50-godišnjak spajao solarni uređaj za punjenje baterija pri čemu je došlo do manje eksplozije i požara.

Požar je ugasio vlasnik glisera uz pomoć građanina. Očevidom nisu utvrđeni tragovi požara, a utvrđeno da je došlo do taljenja solarnog kontrolora za punjenje baterije, piše ŠibenikIN.

O ovom događaju će biti podnijeto izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0