OTAC HRVATICE KOJA JE NESTALA U NJEMAČKOJ: “Nemam više snage. Dajem 30.000 eura tko je dovede!”

Još uvijek nema konkretnijih informacija o tome gdje se nalazi.

I dalje se traga za 19-godišnjom Požežankom Cleom Brozović koja je nestala u Frankfurtu 17. srpnja. Kako piše portal naših iseljenika, Fenix magazin, društvenim mrežama kruže razne neprovjerene informacije, no još uvijek nema konkretnijih informacija o tome gdje se nalazi.


MISTERIOZAN NESTANAK? Novi detalji potrage za Hrvaticom u Frankfurtu: ‘Navodno je policiju zvao prolaznik, obitelj je zbunjena’

U međuvremenu je u Frankfurt stigao njezin otac Leon Brozović koji je putem Facebooka ponudio veliku novčanu nagradu.

“Zamolio bih da se podijeli ovaj letak koji smo polijepili po Frankfurtu, dajem nagradu tko ju dovede u policiju 30.000 eura imam kod sebe. Hvala svima koji su se javili, al nemam snage više. Ovo je preveliko bez obzira što su mi svi izašli u susret. Hvala i podijelite ovo molim vas”, napisao je očajni otac.

Nakon nestanka bilo je dojava

Prije nekoliko dana stigla je i neprovjerena informacija da je Clea viđena nakon nestanka, a i obitelj je, navodno, došla do nekih informacija.


“Navodno je policiju zvao prolaznik koji je ujutro oko šest sati išao na posao i vidio djevojku. Rekla mu je kako je izgubila mobitel. Policija je stigla i djevojku odvezla u policiju, uzeli su joj podatke i vratili je na mjesto gdje su je i pronašli. Ne znamo zašto su to učinili i što se dogodilo s Cleom. Obitelj je zbunjena i strah ih je”, otkrio je za Fenix obiteljski prijatelj iz Frankfurta.

Isti izvor prethodno je otkrio da je Clea došla raditi u Frankfurt prije nekoliko mjeseci. Bila je zaposlena kao sobarica u jednom frankfurtskom hotelu, a nedugo prije nestanka dobila je otkaz. Kontaktirala je oca i i rekla da tu više neće raditi.Ukoliko imate informacije o Cleinom nestanku, možete se javiti putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijestiti najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192. Clea je nestala u Frankfurtu, na adresi , Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9 koja je posljednja poznata adresa. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe, a na lijevoj natkoljenici ima ima tetovažu zmije.

MLADA HRVATICA NESTALA U NJEMAČKOJ Obitelj moli za pomoć – gubi joj se trag od 17.7.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
9
Grrr
0
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime