– “Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati.”, zapisano je u Deklaraciji o pravima djeteta. Jedno od primarnih prava svakog djeteta jest i pravo na sigurnost i topli dom.

Zato nam se, drage Splićanke i Splićani, i svi dobri ljudi velikog srca i širokog osmijeha, pridružite u Multimedijalni kulturni centar u nedjelju, 3. prosinca s početkom u 19:30 sati na humanitarnoj stand up večeri za našu maestralnu splitsku dicu i dopustite da Vas vesela ekipa iz Studio Smijeha Split nasmije do suza. – poručuju iz Rotaract kluba Split.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a iste se mogu rezervirati putem Facebooka ili na email: rotaract.split.novi@gmail.com. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za obnovu istočne fasade zgrade dječjeg doma Maestral.

– Osmijeh ne košta ništa, a znači mnogo. Obogaćuje one koji ga primaju, a ne osiromašuje one koji ga daju. On se ne može ni kupiti, ni pozajmiti, ni ukrasti, jer je nešto što nema vrijednost, osim kad se poklanja. I ako nekada sretneš osobu, koja više nema smijeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj, jer nitko ne osjeća toliku potrebu za osmijehom kao oni koji ga ne mogu pokloniti drugima. – poručuju organizatori.

Rotaract je globalna humanitarna organizacija koja omogućuje mladim i ambicioznim ljudima da prepoznaju potrebe zajednice u kojoj žive te da kroz vlastiti angažman doprinesu ispunjavanju tih potreba, pritom unapređujući svoja znanja i vještine.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0