Alfa Romeo klub Hrvatska koji okuplja ljubitelje vozila marke Alfa Romeo 4. i 5. svibnja organizira susret alfista, koji je dio 48. međunarodnog susreta alfista Split/Podstrana.

Prvi dan 48. međunarodnog susreta alfista proteći će u druženju i zabavi koja će se odvijati panoramskom vožnjom zaleđem Poljičke republike do Omiša gdje se alfisti i njihovi gosti ukrcavaju na turistički brod i kreću na višesatno krstarenje do Brača (Postira) i nazad, nakon čega nastavljaju do Podstrane. Večernji dio programa nastavljamo druženjem u Sv. Martinu gdje očekujemo okupljanje do 100 uzvanika.
Centralno događanje susreta odvijati će se u nedjelju na istočnoj strani pješačkog prstena stadiona Poljud popraćeno svim dozvolama od Grada, MUP-a i HNK Hajduk.

– Svih ovih godina organiziramo druženja širom Hrvatske, a koja su odavno poprimila internacionalni karakter. Broj sudionika iz godine u godinu raste, a na ovome susretu očekujemo ukupno preko 150 vozila, te minimalno 200 sudionika tj. posjetitelja iz cijele Hrvatske, te Slovenije, BiH, Italije, Austrije, Njemačke i po prvi put – iz Norveške – kaže Velimir Marinković iz Alfa Romeo kluba Hrvatska.

ARKH neprofitna je udruga koja funkcionira ponajviše zahvaljujući dobrovoljnom radu svojih članova i prijatelja Kluba. ARKH je najstarija udruga alfista u Hrvatskoj osnovana prije 15 godina i djeluje preko najposjećenijih društvenih mreža vlastitoga web portala i foruma (www.alfisti.hr) te putem organiziranih susreta na lokalnoj i državnoj razini.

– Organiziramo revijalno natjecateljski sadržaj s vožnjama spretnosti, nagradnim igrama i lutrijom humanitarnog karaktera i drugim zabavnim sadržajma popraćeni glazbenim i voditeljskim programom u trajanju od 9:30 do 16:30. Osim samih alfista, učesnika susreta, očekujemo kao i svake godine više stotina drugih posjetitelja, ljubitelja automobila – poručio je Marinković.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime