“Oprema im je stradala, nikada je dosta”: Pokrenuta humanitarna akcija za zadarske i šibenske vatrogasce

Čitava akcija trajat će mjesec dana i prikupljanje će biti potpuno transparentno, te da će se svakih 7 dana objavljivati stanje donacija

Facebook stranica “Vatrogasci – oni su naši heroji” ima preko 30 tisuća pratitelja na Facebooku, a popularnost joj raste svakodnevno. Osnivač stranice, Zvonimir Radaš, pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za vatrogasce s područja Zadarske odnosno Šibensko – kninske županije.


Upravo su te dvije županije posljednjih tjedana zahvatili najveće požari u zemlji. U požaru je stradao velik dio opreme, pa se Radaš odlučio inicirati akciju.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

POZOR POZOR

Dragi kolege, prijatelji i svi vi koji pratite ovu stranicu. Potaknut sadašnjom situacijom uzrokovanom silnim požarima imam neizmjernu želju kao bivši vatrogasac pomoći mojim kolegama u nevolji, koji su svojim djelima bili izloženi neizmjerno velikoj opasnosti.

Kako bi pomogao tj pomogli svi zajedno našim HEROJIMA odlučio sam pokrenuti prikupljanje novčanih donacija kako bi osigurali sredstva za kupnju opreme dvd-ovima na području Zadarske i Šibensko-kninske županije.


Naime to su županije koje su najviše bile pogođene požarima u zadnjih 15 tak dana, a nastala situacija uzrokovala je veliku štetu na opremi (s kojom se inače oskudijeva).

Donacije možete uplatiti na račun DVD Lišane Ostrovičke. Pri uplati potrebno je navesti u opis plaćanja da je DONACIJA.Žiro račun: HR3024070001100088250

model:99 opis plaćanja: donacija za opremu

Napominjem da će čitava akcija trajati mjesec dana i prikupljanje biti potpuno transparentno, te da ću svaki 7. dan objavljivati stanje donacija.
Prilikom uplate vas molim da u komentaru napišete uplaćeno bez iznosa kako bi akcija bila sto transparentnija.

Za kraj pozivam sve Vas da se odreknete iznosa jedne kave ili kutije cigareta kako bi pomogli našim HEROJIMA u koji su bili uz sve nas kad nam je bilo potrebno.

Također pozivam banke da se odreknu transakcijske provizije prilikom uplata donacija.

Pokretač: Zvonimir Radaš“, objavljeno je na Facebook stranici Vatrogasci – oni su naši heroji.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/vatrogasciheroji/posts/802058593287778″ bottom=”30”]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0