Opljačkali pa ubili mladog Srbina dok je šetao psa u Philadelphiji

Policija je Lončara pronašla u lokvi krvi u polusvjesnom stanju.


U četvrtak navečer u Philadelphiji je ubijen mladi Srbin. Riječ je o Milanu Lončaru, 25-godišnjaku koji je ubijen dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Philadelphiji.


Lončar je šetao psa i kad je skrenuo u ulicu Jefferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca te ga pokušala opljačkati, javlja policija, piše Index.

“Snimka razbojništva zabilježena je i na videonadzoru. Na snimkama smo vidjeli kako pljačkaši pretresaju Lončarove džepove. Ubrzo nakon toga jedan od muškaraca otvorio je vatru i pogodio žrtvu u grudi. Zasad je poznato da nije bilo tuče”, kazao je u priopćenju Scott Small, inspektor policije u Philadelphiji.

Policija je Lončara pronašla u lokvi krvi u polusvjesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, kažu istražitelji. Hitno je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo. Ubijen je svega stotinu metara od svoje kuće.

Lončar je porijeklom iz Srbije, ali je odrastao i školovao se u Philadelphiji. Diplomirao je na Sveučilištu Temple u prosincu 2019. godine.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
4
Molim?
0



Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime