Općina Podstrana osigurala udžbenike za učenike od 2. do 8. razreda OŠ Strožanac

Knjige za 1. razred osnovne škole Strožanac roditelji sami trebaju kupiti, a računovodstvo škole će im izvršiti povrat za udžbenike i radne bilježnice.

Općina Podstrana poslala je obavijest roditeljima uoči početka nove školske godine.


U obavijesti su napisali kako knjige za 1. razred osnovne škole Strožanac roditelji sami trebaju kupiti, a računovodstvo škole će im izvršiti povrat za udžbenike i radne bilježnice.

Sav ostali pribor potreban za školu je na teret roditelja.

Nakon početka školske godine roditelji će biti obaviješteni kada, gdje i po kojem rasporedu će se vršiti povrat novca.

Općina Podstrana je osigurala udžbenike, zbirke i radne bilježnice za učenike od 2. do 8. razreda osnovne škole Strožanac.

Roditelji  trebaju osigurati likovne mape i udžbenike samo za  izborne predmete (vjeronauk, talijanski jezik, njemački jezik i informatika).


U lipnju, učenici su preuzeli knjige od učenika viših razreda. Općina je naručila samo ono što nedostaje kako bi se razredi kompletirali. Nakon što naručene knjige stignu na adresu škole te se razvrstaju po razredima, roditelji će biti obaviješteni o načinu i rasporedu njihovog preuzimanja.

Sve obavijesti će biti na službenim stranicama osnovne škole Strožanac, Općine Podstrana i Portal Podstrana. Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0