Krstulović Opara se ponovno nije pojavio na sudu: Izostanak opravdao poslovnim putem, iznenadio ga novinar

Ovo je peti put da se odgađa ročište u postupku koji Opara vodi protiv Društva Marjan


Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara ni danas se nije pojavio na ročištu u postupku koji je pokrenuo protiv Društva Marjan. Podsjećamo, Opara je Društvo Marjan tužio “zbog iznošenja zlonamjernih i neistinitih uvreda na Facebook stranicama čime mu je povrijeđeno pravo osobnosti i narušena ugled i čast”. Odnosi se to na Facebook komentar iz 2017. godine.


U svom komentaru, Društvo Marjan reagira na tekst objavljen na portalu Novosti u kojem se problematizira glasanje za splitski GUP 2006. godine. Ispostavila se da supruga, tadašnjeg vijećnika Opare koji je digao ruku za izmjenu prostornog plana na području Prve vode, na toj lokaciji ima komad zemlje u suvlasništvu. Društvo Marjan pozvalo je u komentaru Oparu da ih podrži u isključenju građevinskog područja na Marjanu ili će u protivnom ostati sumnja da je svjesno digao ruku za prenamjenu.

Iako je tužbu podnio još tada, početkom 2017. godine, Opara već peti put nije došao na ročište. Ovaj put izostanak je opravdao odlaskom na poslovni put.

Novinar Indexa susreo je splitskog gradonačelnika u Zagrebu na službenoj objavi kandidature Kolinde Grabar Kitarović. Upitao ga je zašto nije bio na suđenju. Vidno iznenađen Krstulović Opara odgovorio je da se ranije danas našao s ministrom Butkovićem kako bi odgodio sastanak “župana i članova ministarstva za infrastrukturna pitanja” koji se uskoro trebao održati u Splitu, pa je priliku iskoristio i doći na predstavljanje programa Kolinde Grabar Kitarović.

Cijeli video pogledajte OVDJE.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime