KRSTULOVIĆ OPARA NAKON INCIDENTA “Izađite u nedjelju na izbore i suprotstavite se ovakvom divljanju!”

DZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Andro Krstulović Opara, nakon današnjeg sučeljavanja u kojem ga je HGS-ov kandidat Željko Kerum žestoko izvrijeđao

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Andro Krstulović Opara, nakon današnjeg sučeljavanja u kojem ga je  HGS-ov kandidat Željko Kerum žestoko izvrijeđao o čemu smo pisali OVDJE, poslao je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.


Na današnjem sučeljavanju u organizaciji Slobodne Dalmacije maske su pale. Kerum je pokazao jasno i glasno svoje pravo lice.

Salve gnjusnih, odvratnih uvreda i prijetnji koje je uputio na moj račun ispod su svake razine ljudske komunikacije da bih ih ponavljao.

To nije bilo sučeljavanje argumentima i rasprava o programu, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka koji se sa svojim neuspjesima očito ne zna nositi.

Pod rizikom da se sljedeće sučeljavanje ne bi pretvorilo u još jedan divljački Kerumov ispad, ne želim građane Splita, svoju obitelj, a ni sebe izlagati ludilu tog čovjeka te otkazujem sva planirana sučeljavanja.

Svim medijima i građanima Splita i dalje ostajem na raspolaganju odgovoriti na svako pitanje vezano za moju viziju grada i program kojega nudim.


Izađite u nedjelju na izbore i Vi se suprotstavite ovakvom divljanju i izaberimo čestiti, tolerantni i pristojni Split.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0