OLDTIMER MOTO SUSRET U Solin dolazi najstariji limeni ljepotan s ovih prostora

 U subotu 26. kolovoza 2017. održat će se jubilarni deseti Solinski međunarodni oldtimer auto moto susret

Povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe u subotu 26. kolovoza 2017. održat će se jubilarni deseti Solinski međunarodni oldtimer auto moto susret i to u samom središtu Solina, točnije u Ulici kralja Zvonimira na samoj promenadi uz rijeku Jadro.


Samo središte Grada tako će okupirati stari i rijetko viđeni limeni ljepotani, koje ćete moći razgledati već od 9 sati, a službeno otvaranje 10. Solinskog međunarodnog susreta starih limenih ljubimaca, u organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir Solin, je predviđeno u 10.30 sati.

Najavljen je dolazak najstarijeg automobila na ovim prostorima iz čak daleke 1924. godine, riječ je o Dodgeu iz susjedne nam Slovenije. Osim starih automobila posjetitelji će moći uživati i u razgledavanju starih motorkotača, tako će uživati u pogledu na motor iz 1937., riječ je o modelu BMW 500 s bočnom prikolicom.

Start vozila iz Solina predviđen u 11 sati kada će se ova old timer povorka uputiti prema Mravincima. Nakon ovog solinskog pitoresknog mjesta uputit će se prema Kaštel Štafiliću  s povratkom u Kaštel Sućurac (dolazak u 13.50 sati), nakon kojega je predviđen njihov odlazak u Dugopolje (predviđen dolazak oko 14.30 sati).

 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0