OGROMNE GUŽVE U SOLINU: “Dogodila se prometna nesreća, budite strpljivi”

Nakon prometne nesreće nastao je prometni kaosNešto iza 9:20h došlo je do prometne nesreće u Ulici Kralja Zvonimira u Solinu (u smjeru prema Trogiru).

Kako doznajemo od policije došlo je do sudara osobnog i teretnog vozila. Kazuju nam da nitko nije ozlijeđen te da je na automobilima nastala samo materijalna šteta.

Čitatelji su nam ranije javili da se na toj dionici stvaraju ogromne gužve, a tu informaciju potvrdila nam je i policija.

– Molimo vozače da budu strpljivi te da prilagode svoju brzinu uvjetima na cestama – zaključuju iz PU splitsko-dalmatinske.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
7
Grrr
6
Molim?
11 KOMENTAR

  1. Zato sto nema recimo mosta Stinice- Kastel Sucurac s cime bi se rasteretio Solin i inace nikako rjesen problem slijevanja vozila na Sirini, ono je zali Boze para i budala koje su ono osmislile i projektirale a kriminalci iz Vlade i HAC /a prihvatili zbog svoje pokvarenosti. Da se spomenem onog konja od Milanovica , u pravu je kad kaze da Split i okolica imaju infrastrukturu u prometu na razini od prije 40 godina.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime