ODZVONILO NEREDU Od 1. ožujka počinje kontrola naplate parkirališta u Stobreču

Mjesečna pretplata na uličnom parkiralištu u Stobreču za stanare iznosi 90,00 kuna, a za pravne osobe ili vlasnike obrta iznosi 160,00 kuna

Sukladno zaključku Grada Splita o davanju na upravljanje i održavanje parkirališta u Stobreču na Putu Svetog Lovre i Omladinskom šetalištu gradskoj komunalnoj tvrtci Split parking, od 1. ožujka ove godine započinje kontrola naplate parkirališta na tim lokacijama.


Riječ je naplatnoj zoni III u kojoj cijena satne karte u zimskom periodu od 1. listopada do 31. svibnja iznosi četiri kune, a u ljetnom periodu od 1. lipnja do 30. rujna iznosi pet kuna.

Pravo na povlaštenu pretplatu za jedan automobil sukladno čl. 23. Odluke o javnim parkiralištima na području Grada Splita imaju fizičke osobe – stanari s prebivalištem ili boravištem u Ulici Svetog Lovre i Omladinskom šetalištu (koji imaju automobil u svojem vlasništvu upisan u prometnu dozvolu vozila) te pravne osobe i vlasnici obrta sa sjedištem u navedenim ulicama, a koji su upisani kao vlasnici u prometnu dozvolu vozila.

Mjesečna pretplata na uličnom parkiralištu u Stobreču za stanare iznosi 90,00 kuna, a za pravne osobe ili vlasnike obrta iznosi 160,00 kuna.

Sve osobe koje ostvaruju pravo na povlaštenu mjesečnu pretplatu, mogu se javiti radi zaključenja ugovora o korištenju parkirališta u Pravnu službu Split parkinga, na adresi: Ruđera Boškovića 28, Split, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 15 sati, a na broj mobitela 098/ 380 121 mogu se obratiti svi zainteresirani za dodatne  informacije o uličnom parkiralištu u Stobreču.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0