Oduzeo prednost, pa izazvao tešku prometnu nesreću

Jedn vozač je zadobio teške i po život opasne ozlijede

U prometnoj nesreći od 21. listopada oko 18,50 sati u Pirovcu, 67-godišnji vozač osobnog automobila Škoda je zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je 29-godišnja putnica iz drugog osobnog automobila lakše ozlijeđena.


Do prometne nesreće je došlo na raskrižju Zadarske ulice i državne ceste D-8, kada je 67-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Škoda, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja s državnom cestom D-8, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušao u raskrižje, a da prethodno nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga je došlo do sudara s osobnim automobilom Renault, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnji vozač. Nakon prometne nesreće dolazi do rotiranja osobnog automobila Škoda, kada se to vozilo nastavlja nekontrolirano kretati i pri tom izlijeće izvan kolnika gdje udara u osobni automobil Mercedes, šibenskih registracijskih oznaka, a potom i u osobni automobil Audi, šibenskih registracijskih oznaka, koji su bili parkirani na makadamskom proširenju.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 67-godišnjeg vozača će biti podnijet i Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0