U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 17,20 sati na raskrižju državne ceste D-56 i lokalne ceste 65026 u Skradinskom Polju, teže je ozlijeđeno dijete kao putnik u osobnom automobilu VW Golf, dok su vozačica tog osobnog automobil i drugo dijete lakše ozlijeđene, kao i vozač drugog osobnog automobila.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Renault Megane, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do četverokrakog raskrižja sa kolnikom državne ceste D-56 i lokalne ceste 65026, koje su prometnim znakom označene kao ceste s prednošću prolaska, vozilom ušao na kolnik državne ceste D-56, a da pri tom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Uslijed toga je došlo do sudara njegovog vozila i osobnog automobila VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 27-godišnja vozačica, koja je na tom raskrižju zadržavala smjer kretanja, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Protiv 59-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime