ODIGRAN 7. VETERANSKI TURNIR U MAKARSKOJ Slavlje Vitalca i Amfore

Košarkaški turnir podno Biokova završen je dodjelom medalja i pehara najboljima te zajedničkim slavljem svih ekipa, uz zahvalu izvrsnim domaćinima 7. Veteranskog turnira na čelu s vrijednim Zoranom Agićem


U Makarskoj je odigran 7. veteranski turnir “Makarska 2019.”. Igralo se u dvije kategorije, 50+ i 40+, a najbolji su bili veterani Vitalca i Amfore.


U finalu turnira za one iznad 50 godina, Vitalac je nadjačao šibenskog Galeba 37:20, dok je Amfora nadjačala Strožanac 48:40, u kategoriji iznad 40 godini. Za Vitalac su igrali: Mate Katić, Igor Krasić, Dejan Žaja, Dražen Cvitanić, Tomislav Jakelić, Ante Milković, Joško Korhamer, Slobodan Šimić i Alen Kovačević s trenerom Robertom Koharevićem.

Za Amforu su nastupili: Pero Jozipović, Antonio Barnjak, Ante Hajduk, Nino Vranješ, Siniša Letica, Goran Bašković i Niko Lalić s trenerom Sinišom Alemanijem.

Košarkaški turnir podno Biokova završen je dodjelom medalja i pehara najboljima te zajedničkim slavljem svih ekipa, uz zahvalu izvrsnim domaćinima 7. Veteranskog turnira na čelu s vrijednim Zoranom Agićem.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime