Odgođen je nastavak 37. sjednice splitskog Gradskog vijeća! Problemi unutar vladajuće koalicije između HDZ-a i HGS-a izašli su na vidjelo nakon što je Željko Kerum naredio svojim vijećnicima da ne nazoče nastavku sjednice. Današnjim padom kvoruma na mala vrata počela je predizborna kampanja za lokalne izbore koji će se održati u proljeće sljedeće godine.

HLADAN TUŠ VLADAJUĆOJ KOALICIJI Kerumov HGS bojkotira Gradsko vijeće, traže od gradonačelnika zabranu slogana “Split je kurac”

HGS je današnji potez obrazložio je dodjelom nagrade “Zlatni kurac” od strane inicijative “Dnevna doza splitskog nereda”. Zatražili su kazneni progon jednog od administratora Facebook stranice spomenute inicijative Bojana Ivoševića, a gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari poručili su da stane u obranu grada.

Nakon pauze odlučeno je da se sjednica odgađa za 15 dana.

– Uzrok ovome su odnosi vladajućih koji nisu u potpunosti riješeni. Mislim da nema velike veze stranica Dnevna doza Splitskog nereda, to je samo povod da Kerum i dogodine traži nešto dodatno i neke svoje dodatne interese. On sigurno želi i dogodine na lokalnim izborima tražiti nove interese.

Nadam se da ćemo neke stvari u skoroj budućnosti riješiti – kratko je komentirao Jakov Prkić (Pametno).


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime