ODGOĐENA RASPRAVA Pregledane snimke: Zavadlav je vježbao pucati kod Trogira, gađao je improviziranu metu

"Meni je u zatvoru dobro" - kazao je Filip ZavadlavNakon nekoliko odgoda iz zdravstvenih razloga (prvo je branitelj pa onda i tužitelj prebolio koronu), danas se pred Županijskim sudom u Splitu trebalo nastaviti suđenje Filipu Zavadlavu (26), optuženom za tri teška ubojstva zbog čega mu prijeti maksimalnih 50 godina zatvora.

– Meni je u zatvoru dobro – kazao je Filip Zavadlav, čini se pomalo ironično, na zahtjev tužiteljstva da mu se produlji istražni zatvor.

Njegov odvjetnik Branko Šerić je predložio novo psihijatrijsko-psihologijsko vještačenje na Medicinskom fakultetu u Zagrebu no to je vijeće odbilo.

Nastavlja se suđenje Zavadlavu: Danas bi optuženi mladić mogao iznijeti svoju obranuPrethodno su pogledane snimke iz Zavadlavovog mobitela. U jednom se vidi i čuje kako jeca i zapomaže, snima se i šalje poruku Mariji, da je sve gotovo… Pregledane su i snimke vježbanja pucnjave, na zabačenom predjelu kod Trogira iz Kalašnjikova je s prijateljem ispalio nekoliko rafala u improviziranu metu, rafala i pojedinačnih hitaca.

Rasprava je odgođena za 19. veljače kako bi se Filip Zavadlav pripremio na iznošenje obrane, koja ni tada nije izvjesna…Uskoro opširnije…

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
6
Plač
11
Grrr
2
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime