Odbijen amandman kojim bi se omogućilo da osobe s invaliditetom mogu na poljudske bazene

Nakon što je Torcida sinoć javno kritizirala prijedlog da se iz proračuna Grada Splita izdvoji 300 tisuća kuna za obilježavanje 70. obljetnice osnutka, predlagatelj je od njega danas odustao


Stranka Pametno je uložila amandman na Prijedlog programa javnih potreba u sportu Grada Splita za 2020. godinu.


Predložili su povećanje stavke kapitalna ulaganja na sportskim objektima za 100.000 kuna kako bi se na ŠRC bazeni Poljud ugradio lift za osobe s invaliditetom te time omogućilo korištenje istih za sve građane Splita.

Konkretno, predložili su da Javna ustanova Sportski objekti poveća kapitalna ulaganja na objektima s 526.167 na 626.167 kuna.

Inače, nakon što je Torcida sinoć javno kritizirala prijedlog da se iz proračuna Grada Splita izdvoji 300 tisuća kuna za ovaj događaj, predlagatelj je od njega danas odustao.

VEZANI SADRŽAJ:Kao i svi ostali, nije prošao ni predloženi amandman stranke Pametno.

– Nije prihvaćen naš amandman kojim smo predložili ugradnju lifta za osobe s invaliditetom na gradskim bazenima. Radi se o minornom ulaganju u iznosu od 100 tisuća kuna. Ni gradonačelnik ni dogradonačelnik to nisu htjeli prihvatiti iako smo našli izvor financiranja, a to je izmišljena proslava navijačke skupine Torcida. Ovim zahvatom osobe s invaliditetom mogle bi koristiti bazen na Poljudu kao i sve ostale osbe – zaključio je Branimir Urlić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime