Sukob pripadnika BBB-ovaca i Torcide eskalirao je u subotu navečer nakon utakmice Hajduk – Rudeš u Zagrebu. Ranije tog dana, pripadnici Torcide nasrnuli su na sjedište Bad Blue Boysa u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, u tučnjavi je sudjelovalo 35 pripadnika BBB-a i 40 pripadnika Torcide. Navodno je nekoliko pripadnika Torcide ostalo ležati na cesti nakon napada, piše 24 sata.

Video tučnjave počeo je kružiti na društvenim mrežama, pa tako na jednom Instagram profilu opisu snimke stoji kako su Boysi napali Torcidu. Na snimkama se vidi kako su prvo počeli bacati razne predmete, među njima i palice, na kombije kojima je Torcida putovala iz Zagreba.

Na drugoj se snimci vidi kako su se muškarci tukli nasred autoceste, a i čuju se povici: – Dinamo! Dinamo! Ubij! Ubij! Ubij!

 1 KOMENTAR

  1. Prije će bit “…suludi napad…” nego “…suludi napada…”. Istina, nije da ste neka cijenjena i iskusna novinarska ekipa, odnosno portal, ali ipak bi mogli pripazit na pismenost. Nije teško i nije prvi put da falivate na pamet.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime