Jučerašnja zbivanja uzdrmala su politički život grada pod Marjanom. Oporba tvrdi da se radi o krizi vlasti u Splitu, a danas se oglasio HDZ.

Probleme koji su nastali nakon što je HGS jučer bojkotirao sjednicu Gradskog vijeća okarakterizirali su kao “suvišne rasprave i svađe”. Po načinu kako je napisano, da se zaključiti da se HDZ ponajviše obraća HGS-u.

Priopćenje Predsjedništva Gradskog odbora HDZ Split u nastavku pročitajte u cijelosti:

“Hrvatska demokratska zajednica kao vodeća stranka na razini Grada Splita nema namjeru sudjelovati u suvišnim raspravama i svađama, kao ni referirati na neprimjerene izjave pojedinih gradskih vijećnika. Čvrsto i jasno stojimo uz našeg gradonačelnika Andro Krstulović Opara. Interes naših građana i našeg Splita treba biti ispred i iznad svega ostaloga. Upravo s tim ciljem, pozivamo na dijalog svih sudionika u političkom životu našeg grada.

Naša glavna odgovornost je nastavak realizacije velikog broja projekata koji su započeti ili planirani u cilju poboljšanja životnog standarda naših građana.

Normalno funkcioniranje Gradskog vijeća i donošenje ključnih odluka poput rebalansa proračuna, kojim su obuhvaćeni negativni utjecaji pandemije koronavirusa, je preduvjet kako bi te ciljeve postigli.Razna politička i nepolitička prepucavanja ostavimo za izbornu kampanju koja nas očekuje sljedeće godine jer u ovom trenutku interes Grada i građana treba biti jedini fokus svih”, poručuju iz splitskog HDZ-a.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime