Jedan od najatraktivnijih dijelova Mertojaka je Sportsko-rekreacijski centar čiju su obnovu upravo pokrenuli motivirani članovi tog gradskog kotara. Jedan dio je odrađen, poput novog ”street workout” parka.

Josip Perić, predsjednik GK Mertojak, poziva sve šetače i vježbače u posjetu njihovom novom parku i naglašava:

”Iznimno mi je drago što smo realizirali vježbališta na otvorenom. Park Mertojak je i dosad privlačio brojne naše sugrađane koji vole biti u formi, ali i jednostavno uživati u zelenilu. Sada imamo sprave na kojima možete vježbati spoj gimnastike, vlastite snage i akrobacije, a velikim dijelom zamjenjuje i teretanu. Prednosti su ovog načina vježbanja ogromne, a zapravo loših strana i nema  pa zato vjerujem da će broj posjetitelja svakim danom  biti još veći te da ćemo  živjeti  zdravije. Vjerujem da mnogi jedva čekaju  svoju dnevnu rutinu vježbanja odraditi upravo ovdje. Naš „street workout“ na raspolaganju je svima i tako će ostati, a sretan sam što su naši sugrađani sami prepoznali vrijednost koju ovo vježbalište ima za podizanje kvalitete života u našoj lokalnoj zajednici. Ovom prigodom želio bih se posebno zahvaliti g. Marinu Jukiću na zalaganju i nadzoru svih radova te prošlom vijeću koji su započeli ovaj projekt. Nakon realizacije „street workout“ parka planiramo napraviti i tribine, obnoviti košarkaški teren te urediti igralište za odbojku, a želimo i postaviti rasvjetu na košarkaškom terenu.

Naši planovi i želje su usmjereni su u poboljšanje kvalitete života ,  građanima želimo ponuditi sadržaje i javni prostor koji će im pružiti priliku za rekreaciju, djelovanje i druženje. Nastavljamo obnovu i uređenje Sportsko-rekreacijskog centra Mertojak, koji će biti jedan od najljepših u Splitu.

Svako dobro u novoj 2019. i – vježbajte s nama!“ – poručio je predsjednik GK Mertojak.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime