Obavljeno veliko testiranje na atrakciji koja se uskoro otvara na Biokovu

Vidikovac je uspješno izdržao pritisak tona i tona vode koje su se nalijevale u improvizirani bazen

DVD Podgora i DVD Tučepi tijekom petka sudjelovali su u prijevozu vode za ispitivanje nove atrakcije na Biokovu.


Kako doznajemo, radi se o testiranju nosivosti vidikovca.

– Naši vatrogasci ulijevali su vodu u improvizirani bazen koji je napravljen na samom vidikovcu. Tu su bili stručnjaci koji su promatrali i ocjenjivali test. S naše strane sve je prošlo u najboljem redu – kazao je za Dalmacija Danas zapovjednik podgorskih vatrogasaca Stjepko Mrsić.

Mnogi s nestrpljenjem čekaju otvaranje biokovske “nebeske šetnice” – Skywalka na Ravnoj Vlaškoj. Radovi na projektu u samoj su završnici.

Iako se kao mogući rok otvaranja spominjao kraj ljeta, pojavile su se neslužbene informacije da bi se Skywalk mogao otvoriti već do kraja lipnja. Potvrdu o ovom nismo uspjeli dobiti u Parku prirode Biokovo.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. Ovo nije vidjelo ni t od testiranja. Ako se več testira nosivost koja usput mora bit unaprijed poznata po samom projektu kontrukcije, onda se moraju vršiti mijerenja uvijanja i naprezanja konstrukcije šta ovdje nije slučaj. Kad bolesni umovi imaju bolesne ideje, koje ostvaraju u vidu građenja nečeg gdje to nije prigodno onda se događaju ovakva “testiranja” koja pokazuju ljudsku glupost i pohlepu. Tko zna tko je sve strpao koje količine novca u džep od ovog rugla. I tko zna koliko ljudi ni krivih ni dužnih mogu nastradati zbog bolesnih ambicija, nestručnosti, nesposobnosti, neodgovornosti onih koji koji bi trebali bit jušta suprotnost navedenoga. Eh da, pa u državnim ustanovama se zapošljava po nalogu hdz-a i sdp-a, i nekih rodbinskih veza.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime