OBAVIJEST VOZAČIMA Održavanje cesta: Za sav promet se zatvara križanje Poljičke i Trondheimske ulice u Splitu

Za vrijeme radova, zbog potrebnog manipulativnog prostora za rad strojeva bit će postavljena privremena signalizacija i na Poljičkoj cesti

U skladu s postojećim planom redovnog proljetnog održavanja nerazvrstanih cesta grada Splita, od 6. svibnja u 7.30 sati pa do 7. svibnja u 4 sata obavljat će se radovi sanacije oštećenog asfalta i iscrtavanja horizontalne signalizacije na južnom privozu križanja Poljičke ceste i Trondheimske ulice u Splitu (sjeverni ulaz u Mertojak). Zbog potrebe da se predmetni radove završe tijekom jednog dana, cijeli južni privoz navedenog križanja bit će zatvoren za sav promet te će sukladno tome biti postavljena i privremena prometna signalizacija, uz osiguranje još dva cestarska djelatnika na ručnoj regulaciji prometa te eventualno dodatna dva djelatnika semaforske službe za rad ukoliko se pokaže potreba za ručnim upravljanjem rada semaforskog uređaja kako na navedenom križanju tako i na križanju Velebitske ulice i ulice Moliških Hrvata (zapadni ulaz na Mertojak), gdje se očekuju veći zastoji u prometu zbog navedenih radova.


Za vrijeme radova, zbog potrebnog manipulativnog prostora za rad strojeva bit će postavljena privremena signalizacija i na Poljičkoj cesti. (Zatvoreno će biti lijevo skretanje od istoka iz Poljičke ceste u Trondheimsku kao i desno skretanje od zapada iz Poljičke ceste također u Trondheimsku ulicu.

Nakon završetka asfalterskih radova, bit će odmah iscrtana i potrebna horizontalna signalizacija, a nakon hlađenja asfalta tijekom noći i uklonjena privremena prometna signalizacija. U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime