NOVINARSKI PARTY U PINA Prikupljeno četiri tisuće kuna za Udrugu leukemija i limfomi Split

U Pina su se sinoć okupili brojni medijski djelatnici Splitsko-dalmatinske županije

Sinoć (subota) u 21 sat, u Music klubu Pino u Splitu održan je Novinarski party na kojem su se okupili brojni medijski djelatnici Splitsko-dalmatinske županije. Organizatori partyja su bili Ogranak HND HRT- a, Ogranak HND Slobodne Dalmacije, te Ogranak HND Dopisnici i Lokalni mediji. Na partyju je bilo oko 150 novinara iz gradova i općina županije.


Tijekom prodaje lutrije prikupilo se četiri tisuće kuna koje će u srijedu biti uplaćene splitskoj Udruzi leukemija i limfomi za akciju “Tako mala tako snažna” za izgradnju Centra za transplantaciju matičnih stanica KBC Split.

Sponzori Novinarskog partyja bili su Cemex, Čistoća, TZ Split, Splitsko-dalmatinska županija, AD plastik ,ŠKMER, Haineken, Pivac i pekara Babić. Lutriju su donirali restorani Zrno soli, Bokeria, Corto Maltese, NoStress, La Regina del Formaggio, konoba picerija Dalmatino, zalogajnica Dioklecijan. Potom kafići Galerija, Ghetto i Kala, hoteli Biokovka, Radisson blu, Park, Marvie i Dioklecijan. Donator je i KUD Jedinstvo, zatim tvrtke Delamaris, Cemex, Nadalina, Ribola, Krauthaker, Masline i vino iz Polače, Damor i Gajin dvor. Tu su i slastičarnice Oš’ kolač i Mrvu slađe, kao i Venus erotic shop. U donacijama su sudjelovali frizerski saloni Studio 24, Hairbook, Mila, Studio models, Salon Body and soul, kao i mesnica Pivčević, dućan Eko garden, Festival mediteranskog filma Split, te San sustipanske noći.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0