Splitsku i širu javnost šokirala su noćašnja događanja koja su se oko 3:40 dogodila ispred noćnog kluba na Bačvicama. Kako doznajemo, ozlijeđeni su jedan od voditelja klubova, dva zaštitara od kojih je jedan pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti te gost, inače strani državljanin koji je želio pomoći ranije ozlijeđenima.

Ozlijeđeni policajac hitno je operiran u KBC-u Split, a liječnička pomoć pružena je i ostalima.

VEZANI SADRŽAJ:

Iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, doznajemo da je muškarac koji se dovodi u svezu s ovim događajem lociran na raskrižju Ulice slobode i Ulice kralja Zvonimira. Pronađen je s velikim nožem, te su ga pripadnici policije svladali. Radi se o 42- godišnjaku iz Splita. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se, među ostalim, je li muškarac bio pod utjecajem opijata ili drugih supstanci.

Jutros je splitska policija službeno potvrdila da su pronašli mušku osobu koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem, a kod koje je pronađen nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime