NOVA PRAVILA PARKIRANJA Vanjski parking Jokera besplatan za sve, evo koje promjene vrijede za garažu

Od nedjelje 16.9.2018. na snagu su stupile izmjene u sustavu parkiranja koje bi trebale rasteretiti parkirališta Jokera u korist njihovih kupaca i posjetitelja

Budući da su parkirališne lokacije trgovačkog centra Joker često korištene od strane korisnika koji nisu posjetitelji centra, te je na taj način kupcima Jokera nerijetko bio onemogućen kvalitetan pristup centru, Uprava centra Joker donijela je odluku o izmjenama u sustavu parkiranja.


Od nedjelje 16.9.2018. na snagu su stupile izmjene u sustavu parkiranja koje bi trebale rasteretiti parkirališta Jokera u korist njihovih kupaca i posjetitelja.

Vanjska parkirališta besplatna za sve

Prema novom sustavu, veliko vanjsko parkiralište centra i dalje je besplatno za korištenje, a ne naplaćuje se ni malo vanjsko parkiralište na obodu centra. Ta će dva parkirališta otvorena su za korištenje svakodnevno od 9 ujutro do ponoći.

Zatvorena garaža Jokera prema novoj regulaciji radi od 0-24. Parkiranje u garaži također je besplatno u trajanju do tri sata u terminima radnog vremena centra, točnije od 8:30 do ponoć.

Dodatan sat za posjetitelje kina

Posjetitelji Cinestar kina imaju dodatno još jedan besplatni sat parkiranja, odnosno ukupno 4 sata gratis. Važno je napomenuti kako besplatno korištenje zatvorene garaže za posjetitelje centra nije uvjetovano kupovinom, odnosno nije potrebno predočenje računa za ostvarenje gratis termina korištenja parkinga.

Po isteku 3 ili (za korisnike kina) 4 sata parkiranja, parking se naplaćuje 7 kn/sat u razdoblju od 08:30 do 24:00 sata. Od 00:00 do 08:30 parking u garaži naplaćivat će se također 7 kn/sat.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime