NOVA LJEVICA: “Blokada u mainstream medijima je sad već tragikomična”

Stranka Nova ljevica se danas na Facebooku oglasila objavom u kojoj tvrde da ih neki mediji namjerno blokiraju i uklanjaju već objavljene tekstove o njima

Stranka Nova ljevica se danas na Facebooku oglasila objavom u kojoj tvrde da ih neki mediji namjerno blokiraju i uklanjaju već objavljene tekstove o njima. Objavu prenosimo u cijelosti.


Iako naravno nema nikakvog smisla naricat nad činjeničnim stanjem stvari koje ne možeš promijenit, situacija s blokadom u mainstream medijima je sad već tragikomična. Imamo dakle situaciju u kojoj smo ozbiljno vidljivi u relevantnim anketama, u kojoj je lista oko praga i nula prostora u Slobodnoj. Podrug kojeg nema ni na mapi, izlazi kako mu padne na pamet, Baldasar dobija izvještaj s presice o programu. Čikotić ima mini intervju. S druge pak strane,na naše presice i promocije programa u Kinoteci, na kojem je bilo preko 70 ljudi, nije došao nitko. Na presice koje su vrlo aktualne, poput ove vezane uz Miladinovu uzurpaciju prostora u Dioklecijanovoj, također ne dolazi nitko Iz Slobodne. Ukidaju se kolumne koje su pisane o nama, skidaju se već dogovoreni opći tekstovi koji se jedva dotiču nas konkretno, uspije se napravit intervju s čovjekom s naše liste, a da se ni u jednoj rečenici ne spomene da je listi Nove ljevice i RF-a za izbore. Izađu čitave četiri stranice o incidentu vezanom za Frljićevu predstavu, bez da se i u jednoj rečenici spomene kako sam ja jedini kandidat koji je bio na predstavi i kako me skoro linčovalo. Spomene se čak i napad na Bauka, koji se pojavio i otišao, ali ovo ne. Drugim riječima, posve je jasno da se Slobodna nalazi na odrađivanju zadataka, od kojih se jedan odnosi na to da napravi sve da nas se eutanazira i onemogući. No, neće im uspjeti.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0