NOĆNA REPORTAŽA Dubrava zametena, nanosi preko 40 centimetara

Cijeloga ponedjeljka, ali i u noći na utorak, prometnice u Donjem i Gornjem Sitnom i Dubravi čistila je ralica Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita

Zvuči nevjerojatno, ali kada se gleda cijeli teritorij grada Splita, snijeg koji je padao tijekom ponedjeljka najobilniji je bio na Čiovu. Tamo je mjestimice palo i preko 10 centimetara snijega. Nakon Čiova, najviše ga je palo u Gornjem Sitnom.


Cijeloga ponedjeljka, ali i u noći na utorak, prometnice u Donjem i Gornjem Sitnom i Dubravi čistila je ralica Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/419081981846410/” bottom=”30″]

Ekipa Dalmacija Danas u ponedjeljak navečer prošla je ovim prometnicama, te smo se uvjerili da su ceste dobro očišćene. Osobnim automobilom se može bez problema doći do kraja ceste u Dubravi. Na spomenutom području najmanje snijega ima u Donjem Sitnom, a najviše u Dubravi gdje je puše jaka bura i gdje snježni nanosi ponegdje prelaze i 40 centimetara.

U Dubravi smo susreli i ekipu JVP-a Split čija ralica radi na održavanju prometnica. Što su nam otkrili, pogledajte u priloženom videu:


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0