Iz NK Mosor su napali saborsku zastupnicu Marijanu Puljak, zbog njezinog dolaska na stadion kluba.

Evo što su napisali.

Gradska vijećnica i novopečena saborska zastupnica Marijana Puljak na jeftin način prikukuplja političke poene za slijedeće lokalne izbore.

Gradska vijećnica Marijana Puljak u protekle dvije godine baš ničim nije doprinjela da se ovaj višegodišnji problem riješi, ali to je nije niti malo zasmetalo da na sam dan kada su gradski vijećnici dobili materijale za 37. sjednicu Gradskog vijeća koja je zakazana za 14.9.2020., a na kojoj će se konačno ovaj problem riješiti, ona nepozvana dolazi na stadion NK Mosor u Žrnovnicu kako bi prozvala aktualnu gradsku vlast i najavila ono što će se i bez njezine pomoći na sjednici odlučiti.

Nevjerojatno je na što su sve pojedini političari spremni kako bi na izborima dobili koji glas više. Za ovako nešto napraviti, uistinu treba imati obraz bez imalo osobne i političke korektnosti.

Ako se ikome treba zahvaliti, onda je to aktualna gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i vodstvu novog kluba NK Mosor uz svesrdnu pomoć mještana Žrnovnice koji su se angažirali da se klub i stadion vrate mještanima, onima koji su ovaj klub osnovali i ovaj stadion izgradili.

Naravno, velika zahvala ide i gradskom vijećniku i našemu sumještaninu Tonću Blaževiću, koji se kao gradski vijećnik angažirao da se ovaj problem konačno riješi.

NK Mosor ŽrnovnicaKomentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime