Iz Nogometnog kluba Čaporice-Trilj osvrnuli su se na izgorjele kontejnere na SC ‘Luke’ u Trilju i daljnji rad kluba. Naglasili su kako je namjernim požarom potpaljena ostava njihovih korisnika u kojoj se nalazila oprema za 45 dječaka.

– To obuhvaća 2 kompjutera, printer, 60 lopti, vreće za lopte, markeri, čunjevi, kapice, ljestve, štapovi, pumpe, oprema trenera, oprema za čišćenje. Sva ova oprema je u vlasništvu NK Čaporice-Trilj, a od postojeće opreme kontejnera nalazio se stol, 2 ormara, 2 stolice te je prijavljena u Policijskoj postaji Sinj. U požaru je spaljena ostava, ured gdje se vrši zapisnik, svlačionica te svlačionica za suce sa sanitarnim čvorom – poručuju u priopćenju iz NK Čaporice-Trilj.

Nastavljaju s normalnim radom i natjecanjem

– O tome smo obavijestili Nogometni savez Splitsko-dalmatinske županije i dobili potporu klubova prijatelja koji su nam dali teren na raspolaganje. Što se tiče treninga, oni se nastavljaju normalno odvijati na SC Luke’, a od Grada Trilja i samog gradonačelnika očekujemo što bržu sanaciju objekta jer dječaci su u natjecanju. Što se tiče samog čina požara, mi kao Klub smo podnijeli kaznenu prijavu, a našoj policiji prepuštamo da odradi svoj posao najbolje kako zna i obračuna se s počiniteljima – zaključili su iz NK Čaporice-Trilj.