Ninčević Lesandrić: “Umjesto da krenemo raditi već danas, HDZ i HGS su nam pripremili predstavu”

Nakon što je vijećnica stranke Pametno odgodu nazvala predstavom za javnost, saznali smo da iste stavove dijeli i Most

Danas je, nakon dužeg čekanja, trebala biti održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća u Splitu. No to se ipak nije dogodilo. HDZ je zatražio odgodu sjednice na dva tjedna kako bi dovršio dogovore s budućim partnerom u vlasti, Kerumovim HGS-om.


To je ono što oni kažu, ali malo vijećnika vjeruje. Nakon što je Marijana Puljak iz stranke Pametno odgodu nazvala predstavom za javnost, saznali smo da iste stavove dijeli i Most.

Ivana Ninčević Lesandrić smatra da je koalicija HDZ/HGS već dogovorena.

– Mislim da je sasvim nepotrebna bila cila ova, a baš predstava. Oni su se vrlo vjerojatno već dogovorili, al evo kako su bili najveći neprijatelji u kampanji, nema šta jedan drugom nisu izgovorili, pa bi sad bilo van moralnih i nekakvih ljudskih načela prić preko svega toga i ići u koaliciju. Pa vjerojatno da se to malo ublaži, potrebna im je ovakva predstava. I onda će vjerojatno iz trećeg puta, kao eto, dogovorili smo, umjesto da krenemo radit već danas – rekla je Lesandrić.

Vijećnici Mosta će, kaže, ostati aktivna oporba.

– Mi ćemo svakako ostat konstruktivna oporba. U cilju nam je da se odrađuju kvalitetni projekti za grad. Sve što bude dobro ćemo poboljšati amandmanima i podržati, ali bit ćemo glasni i po pitanju svega onoga što bude loše, netransparentno ili negativno za razvoj grada. – zaključila je Lesandrić.


 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0