Nina Kuluz: “Nemojte ni vi nasjedati na provokacije Cesareovog oca”

"Hvala vam svima koji ste uz nas, koji ste nam bili podrška"

Nina Kuluz, majka malog Cesarea nad koji je u utorak putem ovrhe trebao biti vraćen ocu  Italiju, zahvalila je još jednom svima koji su je podržali.


“Hvala vam dragi, dobri ljudi!

Nemam riječi da vam zahvalim dovoljno.
Vanda moja draga, hvala tebi koja si dala glas mojoj patnji i strahu te svojom snagom i ljubavlju prenijela poruku, apel, vapaj, koji sam sve ove godine slala na raznorazne adrese nadajući se pomoći i zaštiti prava mog djeteta.

Hvala vam svima koji ste uz nas, koji ste nam bili podrška. Vašom podrškom dali ste mi još jednu novu snagu. Sad znamo da nismo sami.

Moj pilić nije znao koliko vas ima. Bio je u šoku, plakao je neutješno i oči su mu bile pune straha. Mi nismo znali koliko vas je, nismo čuli vase pjesme, nismo čuli vaše molitve.
Sve čega se ja sjećam je njegovo bolno jecanje. To je strašno iskustvo. Nedao dragi Bog nikome. Ali znam da, nažalost, mnogi od vas znaju koja je to tuga i bol.

Hvala vam što ste bili dostojanstveni, velikog srca ispunjenog ljubavlju, veliki Ljudi prije svega. Jer samo se ljubavlju vrijedi boriti, ljubav nikoga ne može povrijediti.


Moja borba tek počinje. Trebat će mi još puno snage i vjere. Pribranosti.

Nemojte ni vi nasjedati na provokacije Cesareovog oca, nemojte se trošiti i obraćati onima koji biraju mržnju, prostakluk, laži.
Iskreno se nadam i vjerujem da će moje molbe koje upućujem Cesareovom ocu jednom ipak stići do njegovog razuma.
Ja želim da Cesare ima oca koji će mu biti i tata. Jer da sam nakon svega što mi je uradio, što je radio nama i još radi i ustraje, da sam izabrala biti ljuta, gnjevna i željna osvete, Cesare danas ne bi bio zdravo, veselo i zaigrano dijete unatoč teškoj situaciji s kojom sam se nosila od njegovog rođenja.Ono što je nas povezalo neka ostane u fokusu i neka ostane naš cilj.
Dobrobit djeteta, zaštita i ostvarenje njegovih prava i primjena zakona koji postoje i koji su izignorirani i nepoštovani.
Danas Cesare, sutra Duje.

Hvala vam “od svih srca” kako je znao reći Cesare kad je bio manji.
“Hvala ti, volim te” za svakog od vas.”
Nina

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0