Nikad zabilježen slučaj: Prometno redarstvo napisalo opomenu timu Hitne medicinske pomoći na intervenciji

Po dovršetku intervencije, kakvih ih je dnevno tridesetak, na vjetrobranskom staklu službenog vozila dočekalo ih je upozorenje prometnog redarstva

Jučer su splitski prometni redari ispisali opomenu zbog parkiranja timu Hitne medicinske pomoći koji je zbog intervencije oko 11 sati morao intervenirati u zatvorenom prostoru nedaleko od splitskog Hrvatskog narodnog kazališta.


Doznajemo da se radilo o intervenciji u jednom stanu gdje je medicinski tim, kao i obično, nosio po desetak kilograma tešku opremu. Po dovršetku intervencije, kakvih ih je dnevno tridesetak, na vjetrobranskom staklu službenog vozila dočekalo ih je upozorenje prometnog redarstva.

– Ovo je prvi zabilježen ovakav slučaj, barem koliko nam je poznato. Naši djelatnici zbog prirode posla moraju parkirati na mjesta gdje je parkiranje inače zabranjeno. Nosi se teška oprema, a bitno je naglasiti da se svaka intervencija nadgleda i uopće nije moguće da se djelatnik hitne medicinske pomoći nakon parkiranja negdje zadržava na kavi ili slično – otkriva naš sugovornik iz Hitne pomoći.

Ako prometnom redaru nije jasno što vozilo HMP tu radi, neka nazove 194 i dobije točnu informaciju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime