Nezavisni trogirski vijećnici rekli ne političkoj korupciji u Trogiru

Konferencija za novinare održana je povodom najnovije korupcijske afere u Trogiru, koja je jučer punila naslovnice tiskovina te regionalnih i nacionalnih medija

Nezavisni trogirski vijećnici u prošlom sazivu Gradskog vijeća Grada Trogira koji zajedno izlaze na izbore u Trogiru, Ante Piteša i Mario Derossi, skupa sa Draganom Boduljkom, održali su konferenciju za novinare u Gradskoj loži u Trogiru. Konferencija za novinare održana je povodom najnovije korupcijske afere u Trogiru, koja je jučer punila naslovnice tiskovina te regionalnih i nacionalnih medija. Prvi se javnosti obratio kandidat za gradonačelnika Ante Piteša.


– Politika u gradu Trogiru nudi jednu nemoralnost i poštuju se nemoralni političari koji vladaju 27 godina ovim gradom i od ovog grada su napravili štrukani limun. Moja lista predvođena sa mojim zamjenicima, Mariom Derossijem i Draganom Boduljakom energično će se boriti za dobro građana, protiv mita i korupcije. Ako to ne iskorijenimo, mi se nemamo čemu nadati.

Nakon kandidata Piteše kandidat za zamjenika gradonačelnika Dragan Boduljak je istaknuo: – Upravljanje gradskim tvrtkama je prepušteno stranačkoj partitokraciji, Grad i dalje grca u dugovima. Na izborima se nude razne velike investicije, to je skup samo dobrih želja. Mi želimo stvoriti upravu čistih ruku, onda možemo razmišljati o investicijama, želimo stvoriti grad sretnog trenutka. Zato 21. svibnja dajte podršku nama, kandidatu Anti Piteši, koji će na poduzetnički način voditi grad, a Trogir Holding staviti na tržište.

Na kraju, konferenciju za tisak zaključio je kandidat za zamjenika gradonačelnika Mario Derossi.
– Sa ovog simboličkog mjesta, iz Gradske lože koja je povijesno bila sudnica, osuđujemo političku korupciju, političku trgovinu i bilo koji oblik devijantnog i nemoralnog ponašanja. Molim građane da otvore oči, kad uzmu u obzir sve opcije koje su se kandidirale na izborima, kad vidimo sve šta su one predstavljali, jedina opcija koja može gradu nešto ponuditi je ova opcija s Antom Pitešom kao budućim gradonačelnikom Grada Trogira.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0