Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira u sklopu projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“, organizira radionice za pokretanje vlastitog poduzeća namijenjene nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije. Teme koje će radionica pokriti temelj su  pokretanja vlastitog poduzeća te obuhvaćaju teorijska znanja i rad na praktičnim primjerima koji će zasigurno svakom tko želi pokrenuti svoje poduzeće uvelike koristiti.

Cilj radionica je potaknuti nezaposlene na samozapošljavanje te ojačati svijest i znanja o poduzetništvu. Radionice će održavati profesori Visoke škole Aspira s dugogodišnjim iskustvom rada kako u struci tako i u nastavi u navedenim područjima.

Radionica će se održati u Splitu u prostorijama Visoke škole Aspira (Domovinskog rata 65), 10. prosinca (utorak) u 9 sati. Radionice su za sve sudionike besplatne, a obaveza sudionika je donijeti ili poslati potvrdu s HZZ-a o statusu nezaposlene osobe.

Svi koji dođu na predavanja imaju priliku dobiti popust na jedan od programa cjeloživotnog učenja na Visokoj školi Aspira.

Prijaviti se možete preko http://bit.ly/Prijavnica_RadioniceZaNezaposlene.Za više informacija i prijave posjetite web stranicu ili Facebook stranicu ASPIRE ili nas kontaktirajte na broj +385(21)383672.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime