U petak navečer jako grmljavinsko nevrijeme zahvatilo je područje Splita. U vrlo kratko vrijeme, unutar 30 minuta palo je 10 litara kiše po kvadratnom metru, a u okolici Splita još i više. U Stobreču je palo oko 18 litara po metru kvadratnom u pola sata.

Velike količine oborina u kratko vrijeme, stvorile su bujice na splitskim ulicama, pa su se dijelovi Poljičke i Domovinskog rata ponovno našle pod vodom.

Brojni čitatelji javljaju nam se zbog velike količine munja koje su udarale na različite lokacije u Splitu, a jedna od njih i u u bliozini tornja Westgate.

– Tako je jako udarilo da su svi počeli vikati i bježati, nastala je panika – javlja nam jedan od čitatelja koji se zatekao na mjestu događaja.

Udari munja uzrokovali su i probleme sa strujom, pogasila se javna rasvjeta na više lokacija, ne rade ni pojedini semafori.

Na karti detekcije munja, pogledajte gdje je sve na području Splitsko-dalmatinske županije u petak navečer došlo do udara munje.1 KOMENTAR

  1. Jbt panika još traje, ljudi su napunili atomska skloništa, počelo je faliti potrepština. Molim vas ako ima još nekog živog da uplati koju kunu.
    Pas vam mater ‘novinarsku’

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime