Nestao Splićanin, udaljio se u nepoznatom pravcu sa tržnice na Sućidru

Mobitel mu prvo locirali na Braču, a onda i na Čiovu

69-godišnji Splićanin Ivan Radovan nestao je jučer ujutro. Udaljio se u nepoznatom smjeru s tržnice Sućidar. Mobitel su mu jučer locirali na Braču, a danas na Čiovu. U akciju potrage uključeni su policija i HGSS.


Prvi poziv stigao s Brača

-Jučer ujutro on i mama su bili na pazariću u Vinkovačkoj. Tamo ga je izgubila pa se vratila kući, misleći da će ga tamo pronaći. No nije došao. Kako je dementan, rekla mu je da se u ovakvom slučaju javi prolazniku da mu posudi mobitel kako bi nazvao kući. Oko 11 nam se javio čovjek, loše je pričao, ali je rekao da je u kafiću Brentos kraj Porezne uprave. Sve sam kafiće pretražila, a kada sam došla kući, našla sam da je taj kafić u Supetru. Majka mi je sa Šolte pa je možda odlutao do trajektne luke i ukrcao se na trajekt za Brač. Sa suprugom sam se odmah tamo uputila, a navečer mu je mobitel lociran u Mircima-, kazala je Ivanova kćer Ivana za Index hr.

Potraga i na Čiovu

Pretražili su teren, ali od Ivana ni traga. Zatekli su skupinu djece kod crkve u Mircima.

-Jedan dječak rekao je da je vidio čovjeka sa zelenom šiltericom. Upravo je takvu nosio moj otac. Nastavili smo s potragom, no bez rezultata. Popodne smo dobili novu informaciju. Mobitel su mu locirali u Okrugu na Čiovu. Pokazalo se da je kasno navečer bio na trajektu, a jutros u 6 u Trogiru. Ne znam zašto nam ta informacija nije ranije dana. Potraga traje i na Čiovu i Braču. Čekamo nove informacije-, kazala je Ivana Radovan, piše Index hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0