Evo, svake godine nam se dogodi mali peh. Ove godine smo pripremili nekih 600 hostija s tim da sam neke kidao i na četvrtinu i čini se da ćemo iduće godine morati uzeti preko 2000 hostija. Čini se da svake godine dolazi sve veći broj ljudi. Vi, dragi vjernici, koji ste ostali bez hostije imate jednu malu utjehu, vjerujem da nećete ostati bez fritule. Njih, ja se nadam da ima dovoljno za sve pa vas pozivam da uzmete ovdje fritule i kuhano vino koje je pripremio naš Zvonimir Mihanović kojemu se zahvaljujemo, rekao je don Mihael Jelavić.

Moram vas pitati jednu stvar. Primjećujete li nešto novo oko crkve? Svi ste već vidjeli da je to naše novo zvono i to je zvono ostavio naš gradonačelnik Andro Krstulović Opara i njegova supruga Daniela i mi mu se od srca zahvaljujemo. Dragi gradonačelniče, ovo je vaša crkva u kojoj ste se vjenčali i vežu vas velike uspomene na ovaj predivni kvart. Neka vam je blagoslovljen današnji dan i sutrašnji, nastavio je don Jelavić.

Vjerujem da ćete svi uživati u ovom pogledu i zalasku sunca koji je najljepši u ovom dijelu Jadrana. Želim vam još jednom blagoslovljene blagdana, neka vas prati i čuva dragi Bog. Sve vas puno volim, zaključio je don Mihael Jelavić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0