Nema više straha od napada i odbačenih igala, ulica Put Duilova je nakon 12 godina dobila rasvjetu

Zbog nepostojanja rasvjete ulica je bila pogodna za okupljanje narkomana, a od početka prošle godine u njoj je podmetnuto 66 požara

MOST-ov gradski vijećnik Ante Bradarić-Šljujo na svom je Facebooku objavio kako je upornošću i konkretnim zalaganjem u gradskom vijeću, Most pokazao da je na usluzi građana. Naime, na inzistiranje Bradarića – Šljuje ulica Put Duilova je napokon dobila rasvjetu.


– Kako je moguće da ulice u Splitu, nemaju osnovu infrastrukturu poput rasvjete? Na području istočnog dijela Gradski kotar Žnjan Split na predjelu Duilova od početka prošle godine bilo je 66 požara. Predzadnji požar odnosno 65. po redu je ugrozio bungalovsko naselje. U tim bungalovima ima oko 20 obitelji sa otprilike 23 djece.

Nažalost zbog nepostojanja rasvjeta u tom dijelu se nije vidjelo na udaljenost većoj od metar. Najveći problem je bio osjećaj sigurnosti samih stanara u večernjim satima, a razlog je i okupljanje narkomana te se stanari plaše i za sigurnost djece i iz razloga što je bilo ozljeđivanja na odbačene narkomanske igle, a svjedoci smo također bili i navedenog požara kad su bili ugroženi stanovnici bungalovskog naselja.

Zbog svega navedenog roditelji su u strahu u večernjim satima, a posebice u zimsko doba kada mrak pada već oko 17 sati te je bilo neophodno osvjetljavanje ulice koja se proteže u dužini od 50-60 metara.

Iz navedenih razloga, a na molbe stanara reagirao sam bez odgode i ustrajao i stvari su se promijenile, oni odgovorni reagirali su na ovu situaciju.

Pozivam sve građane da jave probleme kako bi ih zajedničkim snagama riješili! – objavio je na svom Facebooku Bradarić – Šljujo.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime